Copy
Nyhedsbrev fra Næralarm.
View this email in your browser
Til Grundejerforeningen Gjellesten

Camilla og Louise Andreasen sluttede sig til Næralarm, da de i forsommeren flyttede ind i deres nye hus i Rødovre. Parret valgte bevidst de traditionelle alarmselskaber fra – en responstid på en halv time var ikke godt nok. Det er de to kvinder glade for i dag.

Bare tre uger efter at Camilla og Louise var flyttet ind i villaen i Espely, slog en indbrudstyv til. Parret var ude at køre i deres bil, da alarmen gik. Men heldigvis var naboerne hjemme. Og som medlemmer af det lokale Næralarm-netværk, fik de også alarmen.
 
“Da vi drejede ind på vores villavej, var der højst gået et minut. Men vi kunne allerede se, at alle naboerne var på vej ned mod vort hus. Der har nok været 20 mennesker”, fortæller Camilla.
 
Hun betegner Næralarm som “fantastisk”. På mindre end to minutter fra alarmen gik i gang, var en snes naboer fremme ved indbrudsstedet, og indbrudstyven havde taget benene på nakken – uden at have haft tid til at stjæle noget.

I kan også få Næralarm for bare 79,- pr. måned
Vi har en særlig pris til grundejer- og andre foreninger. Hvis I bestiller samlet – min. 20 husstande – får I:

Grundpakke                   2.995,-
Montage                        Gratis (spar 495,-)
Abonnement                  79,- pr. måned (spar 10,-/mdr.)
+  Gratis vejskilte, der i sig selv kan have en præventiv effekt

Hvordan?
Første skridt vil være et fælles infomøde for dem i jeres forening, der er interesserede. Vi skal nok hjælpe med det praktiske.
 
Book infomøde
 
 


Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@naeralarm.dk eller ringe til vores kundeservice på +45 70 70 74 15.
 
Med venlig hilsen
 
Næralarm ApS
 
PS: Læs mere i denne folder om Næralarm
facebook/naeralarm
næralarm.dk